Salutació del President

L'esquí nàutic és un esport divertit i ple d'emocions. Els qui ho heu provat, sou assidus a calçar-vos l'esquí cada cap de setmana o els que participeu en les competicions, segur que heu tingut un munt d'experiències emotives per explicar. Diem que és un esport que "enganxa" i això vol dir que té alguna cosa especial que el fa atractiu per a molta gent.

Aquells que volen iniciar-se a l'esquí nàutic trobaran en aquest espai, a més a més d'una informació general, clubs i escoles degudament preparades que els hi oferiran un bon aprenentatge.

Aquells qui esteu en el món de la competició us convidem a seguir entrenant amb la constància i fermesa que requereix un esport molt tècnic, com és l'esquí nàutic, i sobretot a participar en les proves esportives amb l'objectiu d'aconseguir nous reptes personals. Esperem, també, que aquestes pàgines us siguin molt útils a tots vosaltres.

A tots us invitem a conèixer cada dia més aquest esport.


President

 

LLibre Iniciació

LLibre

Musclo Zebrat

Mesures de prevenció de la invasió del musclo zebrat per a la pràctica de l'esquí nàutic
Musclo Zebrat
Fullet informatiu amb recomanacions de neteja i desinfecció d'embarcacions i equipaments per a la pràctica de l'esquí nàutic, dissenyat per l’Agencia Catalana de l’Aigua en col·laboració amb la Federació Catalana d'Esquí Nàutic


Segueix-nos al...

Facebook

Cercador

Patrocinadors

Patrocinadors

Clubs i escoles